Deelnemers fractie overleg Vitaal Liberaal

Vaste deelnemers aan het fractie overleg

1-Jac Wezenbeek (Raadslid) Fractievoorzitter

geboren op 16-08-1949 en getogen in Kruisland, is na de schooltijd in Roosendaal gekomen om te werken in de gastvrijheidsbranche. En heeft dat bijna vijftig jaar vol gehouden. Hij zit nu al bijna 16 jaar in de Roosendaalse gemeenteraad en wil graag de twintig vol maken.

2-Krijn Kraak (Burgerraadslid)

Krijn Kraak

Krijn Kraak, geboren 14-9-1948 te Numansdorp, gehuwd met Niza. Sinds 1999 woont en werkt hij in Roosendaal als zelfstandig adviseur en interim-manager voor bedrijven en instellingen. Hij was lang voorzitter van de Vereniging Van Eigenaren Mariaplein – zijn woonplek – en hij is afgelopen zes jaar als voorzitter druk in de weer voor buurthuis Keijenburg. De lopende gemeenteraadsperiode is hij als burgerraadslid actief voor fractie Wezenbeek. Met zijn keuze voor Vitaal Liberaal zet Krijn zich in voor de leefbaarheid in wijken en dorpen voor alle huidige en toekomstige Roosendaalse senioren.

3-Rianne Sieben (Burgerraadslid)

Rianne Sieben

Rianne Sieben-Thomas, geboren 11-11-59 in Roosendaal, gehuwd met Ewald. Rianne heeft een achtergrond in het onderwijs (textiele werkvormen en Engels). Als lerares Engels was ze actief voor de Maria-Berchmans Mavo, het ROC, P3 Transfer en Anglia. Als trotse moeder van twee kinderen kijkt ze terug op 28 drukke jaren, aangezien Sieben Recreatie op De Stok een bijna 24-7 avontuur was. Vooral de laatste jaren, waarbij het accent op feesten en partijen kwam te liggen waarbij Rianne met haar creativiteit– ze maakt onder meer haar kleding zelf – een centrale rol speelde.

4-Frans Hendrikx (Fractie-ondersteuner)

Fraans Hendrikx

Frans Hendrikx, geboren 8-2-1952 te Breda, gehuwd met Annemie Habets. Via Rijsbergen, Bosschenhoofd en Etten-leur kwam hij in 1973 naar Roosendaal. Hier was hij onder meer actief voor handelsbeurs Waroubi (Wat Roosendaal U Biedt) en de Internationale Jeugdronde. Als mediaspecialist vertoefde hij vooral boven de rivieren. In 1993 kwam internet op zijn pad en samen met enkele andere Nederlandse pioniers stond hij aan de wieg van dit medium dat nu niet meer weg te denken is uit ons dagelijkse leven. Sinds 2009 is hij gespecialiseerd in QR-codetoepassingen, die nog maar kort op hun werkelijke waarden worden geschat.  Frans zet zijn vooruitziende blik voor innovatieve ontwikkelingen graag in voor Vitaal Liberaal en Roosendaal.

5-Ewald Sieben (Fractie-ondersteuner)

Ewald Sieben

geboren 9-9-54 in Roosendaal, gehuwd met Rianne met wie hij twee kinderen heeft. Na 16 jaar als journalist op verschillende redacties van Brabants Nieuwsblad te hebben gewerkt, opende Ewald samen met echtgenoot Rianne in 1993 het squashpark op De Stok. Het was het eerste commerciële bedrijf in het recreatiegebied en in feite het fundament voor het huidige Leisurepark Roosendaal. Ewald is nog steeds met columns journalistiek actief en was afgelopen jaren op een of andere manier ook betrokken bij liberale politieke stromingen.

6-Pim van Reusel

Eigenlijk is Pim a-politiek. Na zijn werkzame leven erg betrokken geraakt bij bewoners platform Westrand, als voorzitter, met als resultaat de opgeknapte Rembrandtgalerij. Pim is Lid van de Thuisfront organisatie van defensie o.a. als coördinator van de afdeling 13de brigade in Oirschot. Daarnaast is hij ook voorzitter stichting “Speeltuin Kade”.  Hij heeft  in het verleden aan de wieg gestaan van de huidige Nationale Jeugdronde. Tot slot is Pim bijna 25 jaar lid geweest van de vrijwillige brandweer en gewoon ’n mensenmens.