Weet wat er speelt

E-mail abonnement

Laat je informeren en doe mee

De gemeenteraadsverkiezingen 2022 liggen alweer een tijd achter ons. Helaas was de opkomst van stemmers bij de verkiezingen dramatisch laag. De belangstelling voor het lokale bestuur lijkt daarmee zijn dieptepunt te hebben bereikt. Dat is niet alleen jammer, maar ook zorgelijk. Natuurlijk hoop je als politieke partij dat burgers betrokken zijn en weten wat er speelt in hun gemeente. Vitaal Liberaal zoekt mensen zoveel mogelijk zelf op en informeert iedereen die daar belangstelling voor heeft via deze website en sociale media over wat er speelt in de gemeente. En om te horen en te zien wat wij kunnen doen om zaken aan de orde te stellen.

Geef je op voor het (gratis) e-mail abonnement van de Roosendaalse gemeenteraad. Het abonnement biedt je de mogelijkheid om je op de hoogte te stellen van wat er te doen is in en om de gemeenteraad. Hierin vind je de laatst toegevoegde documenten aan vergaderingen en thema’s en de laatst gekoppelde agendapunten in het Raadsinformatiesysteem. Geef je hier op: https://raad.roosendaal.nl/Abonnement 

Het e-mailabonnement biedt de mogelijkheid om je op de hoogte te stellen van de laatst toegevoegde documenten aan vergaderingen en thema’s en de laatst gekoppelde agendapunten in het Raadsinformatiesysteem.

Vergaderingen en videoplatform

Overigens kom je via deze link https://raad.roosendaal.nl/vergaderingen/ rechtstreeks op de pagina waar je de agenda van de raadsvergaderingen en die van de commissie vindt. Hier kun je ook de vergaderingen rechtstreeks volgen via een video stream.