Vitaal Liberaal naar de gemeenteraad van Roosendaal

Gemeenteraad 2022
Nog even en je kan weer naar de stembus en kiezen tussen 11 partijen die allemaal het beste met je voor hebben. Een terugblik naar de afgelopen 4  jaren laat zien wie wat van de toezeggingen en goede bedoelingen heeft waargemaakt. Vitaal Liberaal waagt zicht niet aan voorspellingen en mooie beloften. Vitaal Liberaal houdt het simpel.

Vitaal Liberaal

Is een nieuwe lokale partij die kans ziet de Roosendaalse politiek weer bij de mensen te brengen. Door aandacht te schenken aan iedereen, jong en oud. Zonder mooie beloften te doen.

Wij denken een serieuze bijdrage te kunnen leveren om het welzijn van met name Roosendaalse ouderen te verbeteren.

Voor dat doel hebben we de partij met actief bij Roosendaal betrokken mensen opgericht.

Iedereen heeft behoefte aan zekerheid. Zeker door alles wat we de afgelopen 2 jaar moesten  inleveren. Die schade herstellen wordt al een hele klus.

Voor nu en de toekomst

Vitaal Liberaal staat voor het welzijn van Roosendaal. In het bijzonder, maar niet uitsluitend, voor het welzijn van oudere Roosendalers vanaf plusminus 50 jaar.

Met welzijn bedoelen we dat het zowel lichamelijk, als geestelijk, als sociaal goed gaat met onze bewoners. In de economie over de mate waarin bewoners hun materiële en immateriële behoeften bevredigd achten.

Ook andere factoren, zoals mobiliteit, sociale contacten, goede (mentale) gezondheid, zingeving, zelfredzaamheid en waardigheid spelen daarbij een belangrijke rol.

We denken dat in dit veld nog veel te verbeteren valt. Daarvoor hebben we op 16 maart natuurlijk je stem nodig en als het even kan je actieve bijdrage om onze doelstellingen te bereiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *